Coach Angelique Wibier Wandelcoach en proces begeleider | Beweeg naar jezelf | geraakt door kanker | borstkanker | angst | rust | balans | stress | levensvragen | burnout | Angelique helpt jou stil te staan bij wat er is. Jij gaat voelen, rust ervaren, sterker worden. Jij vindt jezelf en voert de regie | natuur groepswandeling helderheid acceptatie leven beweging hulp wandelcoaching coaching impact kracht talent resultaat wijchen nijmegen alverna hatertse vennen waal maas uiterwaarden bos heumensoord duivelsberg themawandeling spiegel voelen positief samen luisteren oplossing deskundig energie ontevreden deskundig leur hernen

Waar ik je bij kan helpen
Het gaat er niet om dat je weet wat je dwars zit. Het gaat erom dat je erachter komt dat je weet wie je bent en wat je wilt doen of te doen hebt. Dat, precies dat waar je ogen van stralen. Er zit toch vaak iets dwars en door dit aan te kijken maakt dat je gaat voelen en bewegen naar jou, wie je bent en wat jij te doen hebt. Hierbij kan ik je helpen.

Mijn missie
Ik zet mij in als procesbegeleider voor jou als individu in jouw persoonlijke ontwikkeling en voor groepen. Zowel voor particulieren als organisaties. Mijn wens is dat iedereen zich beweegt naar wie hij is. Ik help jou in beweging te komen, (opnieuw) te voelen, rust te ervaren, vitaler en sterker worden. Zodat jij jezelf (weer) vindt en je weg kunt vervolgen of een andere inslaan. Mijn missie is dat je in verbinding komt met jezelf en van daaruit de regie voert over je leven.

Jij bent deskundig
In het begeleiden van het proces zijn Verwondering, Enthousiasme, Onbevooroordeeld Luisteren mijn gereedschappen. Ik geloof dat de ander deskundig is over zichzelf, beschikt over eigen krachten, talenten, wensen en oplossingen. Ik help jou om dat wat onbewust is, bewust te maken.

Iets over mij
Jarenlang heb ik gewerkt in diverse sectoren, op verkoop, planning, after sales & project & event management, in productiebedrijven, industriële bedrijven, in de zorg, in de topsport, in de commerciële sector en allen internationaal georiënteerd.  Doen wat er nodig is en schakelen, ontzorgen, meedenken, organiseren, stimuleren om te gaan voor het gestelde doel. Ik werk vanuit openheid met de nodige discretie, humor en makkelijkheid. Precies dat wat er is, komt aan de orde. In 2017 heb ik besloten om nog trouwer aan mezelf te zijn en vanuit mijn eigen innerlijke autoriteit te leven. Dit heeft er ook toe geleid dat ik in 2018 ben gestart met mijn eigen bedrijf Beweegnaarjezelf. Als coach & procesbegeleider voor organisaties en als wandelcoach voor particulieren en organisaties

Samenwerken vind ik heel fijn en super aanvullend! Ik geloof niet in concurrentie. Dus mocht je me tegen komen en denk je, met haar kan ik misschien iets, aarzel niet met me in contact te treden. Niet geschoten is altijd mis! M: 0648058443 angelique@beweegnaarjezelf.nl

 

“Angelique heeft autonoom en onafhankelijk te zijn, dan staat ze aan en is ze volledig in haar kracht”.

Ik neem graag opdrachten aan waarbij ik mijn kwaliteit kan inzetten om individuen of groepen te doen bewegen en tot zichzelf te brengen.

Angelique coacht anderen door ze bewust van hun werkelijke potentieel te maken. Ze moedigt ze aan om meer aspecten van hun persoonlijkheid te laten zien. Ze maakt de blokkades die hun zelfexpressie in de weg staan zichtbaar.

Zij ziet het licht in alles en iedereen en ze wil dat dit licht ook voor hun gaat stralen. Ze geeft anderen de moed om hun eigen (traumatische) ervaringen opnieuw onder ogen te komen. Hierdoor zijn ze in staat om deze ervaringen te verwerken.

Haar gevoeligheid stelt haar in staat om op de specifieke gevoelsaspecten van de personen die ze begeleidt in te gaan. Ze zorgt ervoor dat ze weer hun eigen koers kunnen varen.

Zij wordt uitgedaagd om haar onderbewustzijn blijvend te onderzoeken en daarbij de verantwoordelijkheid te nemen over de belemmeringen uit haar verleden. Ze heeft een sterke verbinding met het collectieve bewustzijn. Binnen dit collectieve bewustzijn is ze bezig als een kracht die zuivert

Angelique heeft trouw te zijn aan de richting die voor haar als juist aanvoelt. Ze neemt de leiding op vanuit de luchtigheid van het ontdekken

Haar missie luidt: ‘De poorten openen’. Ze doet dit graag op een humoristische en ontspannen aanpak vanuit eigen weten om tot oplossingen te komen en vorm te geven.

Beperkingen in welke vorm dan ook dagen haar uit. Ze gaat met open vizier door het leven en weet dat het leven je altijd weer het nodige aan oplossingen aanreikt. De te nauwe grenzen in het zien en het denken van mensen wil ze oprekken. Ze creëert hierdoor een ruimer bewustzijn.