Coach Angelique Wibier Wandelcoach Beweeg naar jezelf wandelen kanker borstkanker angst rust balans verlangen stress burnout scheiding natuur groepswandeling regie helderheid acceptatie leven beweging hulp wandelcoaching coaching impact kracht talent resultaat wijchen nijmegen alverna hatertse vennen waal maas uiterwaarden bos heumensoord duivelsberg themawandeling spiegel voelen positief samen luisteren oplossing deskundig energie ontevreden deskundig leur hernen

Gepland:

Mocht je interesse hebben in een groepswandeling en er is er geen gepland die je past, meld je dan aan via de mail, dan zet ik je op de lijst en zal ik je berichten zodra er een wandeling wordt georganiseerd.

Mocht je een wens hebben, aarzel niet me te bellen of een mail te schrijven, ik sta open voor iedere suggestie. Onder groepswandeling vind je aanvullende informatie die voor iedere groepswandeling geldt.

Aanmelding wandeling of interesse in workshop: Stuur een mail naar angelique@beweegnaarjezelf.nl of bel 06-48058443. Bij de aanmelding ontvang ik graag je naam, telefoonnummer en opgaaf van de datum van wandeling waaraan je wenst deel  te nemen. Als een wandeling niet doorgaat, ontvang je tijdig bericht.

WAT is wandelcoaching
Wandelcoaching is een vorm van coaching al wandelend in de natuur waarbij de omgeving bij het coachingproces wordt betrokken en actief wordt ingezet in het gesprek.
Waarom in de natuur? De natuur laat mij volledig zijn in het moment. Daar waar ik kan zijn, ben ik, volledig. En dus volledig beschikbaar voor jou om een stukje met je mee te lopen op je pad.
De natuur helpt jou op een natuurlijke manier te bewegen tot jou, zonder oordeel, zonder te weten waar je vandaan komt, waar je naartoe gaat, jij mag zijn.

Individuele coaching is anders dan in een groep, tijdens deze wandeling ben ik er uitsluitend voor jou.