Opdrachten waarbij ik mijn kwaliteit kan inzetten om individuen of groepen te doen bewegen en tot zichzelf te brengen daar word ik blij van!

Dit kan door 1 op 1 coaching aan de hand van een hulpvraag of
door coaching on the job: Adviseren en inspireren op de werkvloer terwijl ik zelf meewerk aan een opdracht/taak. Ik spiegel gedrag en leer mensen anders te kijken. Het resultaat is dat de medewerker inzicht krijgt in zijn eigen gedrag en leert zich, trouwer aan zichzelf in te zetten voor het bedrijfsbelang. Op deze manier is het mogelijk om burn-out, bore out of soms zelfs ontslagen te voorkomen. Werknemers blijven behouden voor de organisatie en de werknemer en de werkgever streven weer dezelfde doelen na.

Ook ga ik graag met kleine groepen op pad om de stilte en rust te ervaren en een blik te laten werpen op waar jij tegen aan loopt en vooral mee om kan gaan.

Voor tijdelijke office- & eventmanagement opdrachten of korte projecten ben ik ook beschikbaar. (Mocht je even een extra iemand nodig zijn door uitval, ziekte of anders)

Laat me vooral weten wat ik voor jou kan betekenen. M06 48 05 84 43.

Een groepswandeling tijdens een teambuilding, themadag, grote vergadering of projectbijeenkomst van 1 tot 1,5 uur als start of tussendoor.  Wil jij de rust ervaren in de hectiek van alle dag? Een wandeling waarin je aandacht kan besteden aan je eigen gedachten, gevoelens, ideeën en verlangens. Ik help je daarbij. Een wandeling die inspireert, die je tot jezelf brengt ook temidden van de groep. Met het doel rust en ruimte ervaren. Je bijeenkomst zal gegarandeerd in rust en vol inspiratie starten of verder verlopen.

Mindful walk met een wandelcoach in een groep of 1-1. Je wordt geleefd en ervaart al langere tijd stress. Probeer een groepswandeling in de pauze. Een begeleide stiltewandeling. Deze helpt je je hoofd leeg te maken en brengt je rust. Misschien een net even iets langere wandeling, maar je werkgever heeft een iets langere pauze er voorover om jou energiek aan het werk te zien en een burn-out te voorkomen….. toch werkgever?

WORKSHOP
In 8 stappen maak je een natuurlijke collage over jouw beweging naar jezelf
Ervaar je dilemma’s in relatie tot;
– werk?
– opleiding?
– plek die bij je past?
Of heb jij helderheid nodig in een te nemen stap op ander terrein?
JA? Dan is deze workshop bedoeld voor jou!

Zakelijk – Individueel – maatwerk
Iedereen is uniek, een traject is daarom altijd maatwerk. Een coachvraag/hulpvraag is uitgangspunt voor ieder traject. Een traject of eenmalige wandeling zal altijd gestart worden met een intake.

Bij wandelcoaching word er gebruik gemaakt van de natuur en omgeving als inspiratiebron en spiegel. Door bewust gebruik te maken van de natuur al wandelend, kom jij (of je medewerker) onbewust in contact komen met je verlangen, je antwoorden. Je beweegt naar jezelf, staat hierbij stil en je komt in actie. Jij wordt je bewust.

Werkwijze
Een intake kan telefonisch of al wandelend gevoerd worden en is onderdeel van het wandelcoachtraject. Hierin wordt duidelijk wat je situatie is, waar je tegenaan loopt, wat de impact hiervan is, wat je wenst en wat je hulpvraag is. Afhankelijk van je hulpvraag en hoever je van de oplossing bent wordt het aantal wandelingen vooraf bepaald. Dit geeft houvast en je weet waar je aan toe bent, deze hulpvraag is leidend voor het traject.

We stemmen af waar we wandelen. De wandelingen duren altijd maximaal 1,5 uur. Kijk onder wat is wandelcoaching wat coaching buiten doet zonder dat we gesproken hebben. Ik geloof dat jij deskundig bent over jezelf, jij beschikt over je krachten, talenten, wensen en oplossingen. Ik help jou mee te bewegen naar jezelf.
Leven en werken vanuit jezelf en je eigen kracht geeft je het meeste plezier en het beste blijvende resultaat.

Meteen na de eerste wandeling voel jij al vooruitgang. We zullen iedere wandeling stilstaan bij de natuur bij jouw natuur, bij wat er bij jou is op dat moment. Ik zet oefeningen in zodat jij ervaart wat er bij jou gebeurt. Je komt in actie en wat je doet verzin je zelf tijdens de wandeling. Ik begeleid je daarbij zodat jij je veilig voelt om zelf stappen te kunnen nemen. Stappen die bij je passen en daardoor zullen werken.

Zakelijk – Groepstrajecten of groepsthema wandelingen (ook eenmalig) op aanvraag. Bel me vrijblijvend ik denk graag mee en zoek graag naar een maatwerk wandeling of training die de groep helpt. Een hulpvraag is uitgangspunt voor een traject zodat het traject ingezet kan worden met een succesvolle afloop.

Als werkgever kun je je medewerker wellicht een vergoeding aanbieden in het kader van zijn/haar persoonlijke ontwikkeling middels een persoonsgebonden budget regeling of aanspraak maken op het opleidingsbudget die veelal per medewerker wordt uitgegeven. Een coachtraject i.t.t. een workshop of opleiding wordt als effectief ervaren omdat maatwerk geboden wordt. Ook valt te denken aan burn-out preventie of voorkoming van ziekteverzuim, hierbij zijn de kosten misschien te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Je medewerker helpen bewegen naar zijn/haar eigen kracht
Als werkgever kan ik me voorstellen dat je wenst dat de vragen te maken hebben met de loopbaan, het maken van (lastige) keuzes, het onderzoeken van een vraag, het onderzoeken van relaties en teamsystematiek, behoud van de goed functionerende medewerker. De inzet van personeel op de juiste plek. Het op de tenen lopen van je medewerker. Wellicht is het aanbieden van een coachtraject vanwege privé omstandigheden (die invloed hebben op het werk) een vorm van goed werkgeverschap, je medewerker helpen te bewegen naar zijn/haar eigen kracht. Waarschijnlijk krijg je er een zeer tevreden en gelukkige medewerker voor terug die zich zeer gezien voelt door haar werkgever.

Onder voor wie herken jij misschien waarom je contact met op zou kunnen nemen. Wil je graag meer informatie of heb je een andere vraag, neem vrijblijvend contact met me op.

Bij tarief en voorwaarden vind je nadere eventueel gewenste informatie.

Anderen over beweegnaarjezelf.