Opdrachten waarbij ik mijn kwaliteit kan inzetten om individuen of groepen te doen bewegen en tot zichzelf te brengen daar word ik blij van!

  • Organisatievraagstukken die direct betrekking hebben op het personeel of personeelsvraagstukken die betrekking hebben op de organisatie.
  • Begeleiding van leidinggevenden en/of teams op specifieke thema’s (leidinggeven, teamontwikkeling)
  • Verbeteren van onderlinge verhoudingen en hoe mensen met elkaar omgaan
  • Verbeteren van werkprocessen binnen een bedrijf en organisatie van het werk

Dit kan door 1 op 1 coaching of bijvoorbeeld door coaching on the job: Adviseren en inspireren op de werkvloer terwijl ik zelf meewerk aan een opdracht/taak. Ik spiegel gedrag en leer mensen anders te kijken. Het resultaat is dat de medewerker inzicht krijgt in zijn eigen gedrag en leert zich, trouwer aan zichzelf in te zetten voor het bedrijfsbelang.

Op deze manier is het mogelijk om burn-out, bore out of soms zelfs ontslagen te voorkomen. Werknemers blijven behouden voor de organisatie en de werknemer en de werkgever streven weer dezelfde doelen na.

Voor tijdelijke office- & eventmanagement opdrachten of korte projecten ben ik ook beschikbaar. (Mocht je even een extra iemand nodig zijn door uitval, ziekte of anders).
Ervaringsdeskundige op het gebied van ondersteunen, luisteren, organiseren van conferenties/bijeenkomsten, plannen en structureren, het voeren van (project- en verkoop) administraties, stimuleren van anderen om te gaan voor het gestelde doel. De verbindende schakel tussen management – medewerker en vice versa, klant – bedrijf – van opdracht tot levering.
De “spin in het web”. Loyaal, doortastend, integer. Ik verbind en schakel natuurlijk en eenvoudig.

Laat me vooral weten wat ik voor jou kan betekenen. M06 48 05 84 43.

Een groepswandeling tijdens een teambuilding, themadag, grote vergadering of projectbijeenkomst van 1 tot 1,5 uur als start of tussendoor.  Wil jij de rust ervaren in de hectiek van alle dag? Een wandeling waarin je aandacht kan besteden aan je eigen gedachten, gevoelens, ideeën en verlangens. Ik help je daarbij. Een wandeling die inspireert, die je tot jezelf brengt ook temidden van de groep. Met het doel rust en ruimte ervaren. Je bijeenkomst zal gegarandeerd in rust en vol inspiratie starten of verder verlopen.

WORKSHOP
In 8 stappen maak je een natuurlijke collage over jouw beweging naar jezelf
Ervaar je dilemma’s in relatie tot;
– werk?
– opleiding?
– plek die bij je past?
Of heb jij helderheid nodig in een te nemen stap op ander terrein?
JA? Dan is deze workshop bedoeld voor jou!

Zakelijk – Individueel – maatwerk
Iedereen is uniek, een traject is daarom altijd maatwerk. Een coachvraag/hulpvraag is uitgangspunt voor ieder traject. Een traject of eenmalige wandeling zal altijd gestart worden met een intake.

Zakelijk – Groepstrajecten of groepsthema wandelingen (ook eenmalig) op aanvraag. Bel me vrijblijvend ik denk graag mee en zoek graag naar een maatwerk wandeling of training die de groep helpt. Een hulpvraag is uitgangspunt voor een traject zodat het traject ingezet kan worden met een succesvolle afloop.

Als werkgever kun je je medewerker wellicht een vergoeding aanbieden in het kader van zijn/haar persoonlijke ontwikkeling middels een persoonsgebonden budget regeling of aanspraak maken op het opleidingsbudget die veelal per medewerker wordt uitgegeven. Een coachtraject i.t.t. een workshop of opleiding wordt als effectief ervaren omdat maatwerk geboden wordt. Ook valt te denken aan burn-out preventie of voorkoming van ziekteverzuim, hierbij zijn de kosten misschien te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Je medewerker helpen bewegen naar zijn/haar eigen kracht
Als werkgever kan ik me voorstellen dat je wenst dat de vragen te maken hebben met de loopbaan, het maken van (lastige) keuzes, het onderzoeken van een vraag, het onderzoeken van relaties en teamsystematiek, behoud van de goed functionerende medewerker. De inzet van personeel op de juiste plek. Het op de tenen lopen van je medewerker. Wellicht is het aanbieden van een coachtraject vanwege privé omstandigheden (die invloed hebben op het werk) een vorm van goed werkgeverschap, je medewerker helpen te bewegen naar zijn/haar eigen kracht. Waarschijnlijk krijg je er een zeer tevreden en gelukkige medewerker voor terug die zich zeer gezien voelt door haar werkgever.

Onder voor wie herken jij misschien waarom je contact met op zou kunnen nemen. Wil je graag meer informatie of heb je een andere vraag, neem vrijblijvend contact met me op.

Bij tarief en voorwaarden vind je nadere eventueel gewenste informatie.

Anderen over beweegnaarjezelf.