Coach Angelique Wibier Wandelcoach Beweeg naar jezelf wandelen kanker borstkanker angst rust balans verlangen stress burnout scheiding natuur groepswandeling regie helderheid acceptatie leven beweging hulp wandelcoaching coaching impact kracht talent resultaat wijchen nijmegen alverna hatertse vennen waal maas uiterwaarden bos heumensoord duivelsberg themawandeling spiegel voelen positief samen luisteren oplossing deskundig energie ontevreden deskundig leur hernen

INSPIRATIE WANDELING
Regelmatig organiseer ik thema wandelingen op verschillende plaatsen. Onder agenda vind je de geplande wandelingen. De thema’s verschillen. Het doel van iedere wandeling is tot jezelf komen, rust en ruimte creëren en aandacht besteden aan je eigen behoefte en verlangen. Ik maak gebruik van de natuur met wat er is op dat moment.

De inspiratie wandeling is in een groep, je bent op jezelf. Ik zal de wandeling begeleiden en begeleiding afwisselen met stilte en uitwisseling. Je hebt ruimte voor jezelf en je zult vrijheid en keuze ervaren of je iets deelt of niet. In de geborgenheid van de groep (max. 8 personen) die ik wens te creëren kun je jezelf zijn en je veilig voelen ondanks dat je elkaar misschien niet kent. De wandeling duurt ca. 1,5 uur.

Een wandeling in de natuur op een misschien bekende plek voor jou. De wandelingen die ik organiseer maken dat jij anders gaat kijken. Voel en ervaar.

MINDFUL WALK
Begeleide stiltewandeling. Geeft je rust en maakt je hoofd leeg. Nieuwe energie om je dag te vervolgen.

Wandelen in een groep en toch alle aandacht voor rust, ruimte en stilte. Door te lopen in stilte en je aandacht te richten op wat je ziet, hoort en voelt, ervaar je dat het rustiger wordt in je hoofd. Het helpt je om in het hier en nu te zijn. Ik zal je begeleiden, ook met woorden, jij hoeft niets en mag stil zijn. De wandeling duurt ca. 45 minuten.

WORKSHOP
*
Drieluik tot jezelf komen
*In 8 stappen maak je een natuurlijke collage over jouw beweging naar jezelf
Ervaar je dilemma’s in relatie tot werk, opleiding, plek die bij je past of heb jij helderheid nodig in een te nemen stap op ander terrein? Ja? Dan is deze workshop bedoeld voor jou!

INDIVIDUELE WANDELING
Heb je behoefte aan persoonlijk contact dan kunnen we een individuele wandeling plannen. Tijdens deze wandeling ben ik er uitsluitend voor jou.

TEMPO
De wandelingen zijn geschikt voor iedereen die anderhalf uur in een rustig tempo kan wandelen. We zullen wandelen afwisselen met stilstaan. (Informeer me als er iets is waarmee ik rekening kan houden)

WANDELEN IN DE NATUUR
Wandelen in de natuur geeft je direct een gevoel van ruimte. We lopen over bospaden, langs water, door weilanden, akkerlanden, over verharde of onverharde wegen. Je ervaart de wisseling van de seizoenen en, afhankelijk van het seizoen, zien we verschillende dieren en planten.

LOCATIES
Zie onder agenda en onder wat is wandelcoaching.

HET WEER
De wandelingen gaan bij elk weertype door, behalve bij zeer extreme weersomstandigheden. In dat geval ontvang je bericht.

KLEDING
In droge periodes zijn gym- of wandelschoenen voldoende. Tijdens natte periodes is het aan te raden goede wandelschoenen met profiel te dragen. In verband met insecten kun je sokken en een lange broek te dragen. Bij zon is een hoed en crème fijn. Bij regen een paraplu of regenpak. Ik ga ervan uit dat jij jezelf zo goed kent dat je je schoeisel en kleding aanpast op wat goed is voor jou.

MEENEMEN
Handig is drinken mee te nemen afhankelijk van wat jij nodig bent. Mocht je snel trek hebben dan is het raadzaam iets hartigs of zoetigs mee te nemen of een zuurtje.

GROEPSWANDELINGEN VOOR BEDRIJVEN
Op aanvraag, zie onder zakelijk.

GROEPSWANDELINGEN VOOR VRIEND(INN)EN OF ANDERS
Bel of mail me, samen vinden we een thema. Stel je vraag of informeer me wat je wenst, samen vinden we vast iets waardoor het een hele leuke ervaring wordt.

KOSTEN
onder tarieven & voorwaarden