Coach Angelique Wibier Wandelcoach Beweeg naar jezelf wandelen kanker borstkanker angst rust balans verlangen stress burnout scheiding natuur groepswandeling regie helderheid acceptatie leven beweging hulp wandelcoaching coaching impact kracht talent resultaat wijchen nijmegen alverna hatertse vennen waal maas uiterwaarden bos heumensoord duivelsberg themawandeling spiegel voelen positief samen luisteren oplossing deskundig energie ontevreden deskundig leur hernen

Waar ik je bij kan helpen
Het gaat er niet om dat je weet wat je dwars zit. Het gaat erom dat je erachter komt dat je weet wie je bent en wat je wilt doen of te doen hebt. Dat, precies dat waar je ogen van stralen. Er zit toch vaak iets dwars en door dit aan te kijken maakt dat je gaat voelen en bewegen naar jou, wie je bent en wat jij te doen hebt. Hierbij kan ik je helpen.

Mijn missie
Ik zet mij in als coach en gids voor jou als individu of voor groepen om een stukje mee te lopen op jouw weg. Mijn wens is dat iedereen zich beweegt naar wie hij is. Ik help jou in beweging te komen, (opnieuw) te voelen, rust te ervaren zodat jij jezelf weer vindt en je weg kunt vervolgen. Mijn missie is dat je in verbinding komt met jezelf en van daaruit de regie voert over je leven.

Jij bent deskundig
In het begeleiden van jouw proces zijn Verwondering, Enthousiasme, Onbevooroordeeld Luisteren mijn gereedschappen. Ik geloof dat de ander deskundig is over zichzelf, beschikt over eigen krachten, talenten, wensen en oplossingen.

Iets over mij
Jarenlang heb ik gewerkt in ondersteunende jobs, op verkoop, planning, after sales & project & event management, in productiebedrijven, industriële bedrijven, in de zorg, in de topsport, in de commerciële sector en allen internationaal georiënteerd. In 2017 heb ik besloten om dat wat er uit de lucht komt vallen of op me af komt, te volgen. Ofwel in het moment, dag na dag, Ja te zeggen tegen wat er zich aandient.

Na de HAVO heb ik een directie secretaresse opleiding gevolgd. En per bedrijf specifiek geschoold in het belang van de job. Waaronder verkooptrainingen; klantgericht adviseren op after sales gebied; PEP programma (persoonlijk efficiency programma) waarbij ik collega’s kon helpen zo efficiënt mogelijk te werken; Het talentenspel; workshops in social media. “Down to earth” opleidingen. Gelijktijdig heb ik deze trainingen afgewisseld met muzikale, & theater cursussen en spirituele opleidingen. Denk aan Reiki; Touch for Health; Chakra Healing; Baby massage; ECO Intention basis opleiding (waarnemen, interpreteren en verbeteren van (levens)energie in organisaties en natuurgebieden); Deep listening training; Scholing door ‘Beide Benen op de Grond’ van Marjan Tabak. En ben ik geschoold door Susan van Kempen, bewegingstherapeut.
Zo ben ik in 2018 gestart met mijn eigen bedrijf. Beweegnaarjezelf. Nadat ik de post HBO wandelcoachopleiding heb gevolgd. Een opleiding die je nog meer naar jezelf leert kijken als coach, methodes geeft, je leert reflecteren, ondergaan van intervisie opdrachten, je leert over marketing, je boodschap en over wat juist jij mag doen. En dit alles al wandelend in de natuur. Ik heb me verdiept in diverse onderwerpen en methodes en zal ik me blijven scholen om jou te kunnen helpen.

Ik neem graag opdrachten aan waarbij ik mijn kwaliteit kan inzetten om individuen of groepen te doen bewegen en tot zichzelf te brengen. Dit kan door 1 op 1 coaching aan de hand van een hulpvraag of

door coaching on the job: Adviseren en inspireren op de werkvloer terwijl ik zelf meewerk aan een opdracht/taak. Ik spiegel gedrag en leer mensen anders te kijken. Het resultaat is dat de medewerker inzicht krijgt in zijn eigen gedrag en leert zich, trouwer aan zichzelf in te zetten voor het bedrijfsbelang. Op deze manier is het mogelijk om burn-out, bore out of soms zelfs ontslagen te voorkomen. Werknemers blijven behouden voor de organisatie en de werknemer en de werkgever streven weer dezelfde doelen na.

Ook ga ik graag met kleine groepen op pad om de stilte en rust te ervaren en een blik te laten werpen op waar jij tegen aan loopt en vooral mee om kan gaan.

Voor tijdelijke office- & eventmanagement opdrachten of korte projecten ben ik ook beschikbaar. (Mocht je even een extra iemand nodig zijn door uitval, ziekte of anders)

Samenwerken vind ik heel fijn en super aanvullend! Ik geloof niet in concurrentie. Dus mocht je me tegen komen en denk je, met haar kan ik misschien iets, aarzel niet met me in contact te treden. Niet geschoten is altijd mis!