Coach Angelique Wibier Wandelcoach Beweeg naar jezelf wandelen kanker borstkanker angst rust balans verlangen stress burnout scheiding natuur groepswandeling regie helderheid acceptatie leven beweging hulp wandelcoaching coaching impact kracht talent resultaat wijchen nijmegen alverna hatertse vennen waal maas uiterwaarden bos heumensoord duivelsberg themawandeling spiegel voelen positief samen luisteren oplossing deskundig energie ontevreden deskundig leur hernen

 

Mijn missie
Ik zet mij in als coach en gids voor jou als individu of voor groepen om een stukje mee te lopen op jouw weg. Mijn wens is dat iedereen zich beweegt naar wie hij is. Ik help jou in beweging te komen, opnieuw laten voelen, rust te ervaren zodat jij jezelf weer vindt en je weg kunt vervolgen. Mijn missie is dat je in verbinding komt met jezelf en van daaruit de regie voert over je leven. Zodat jij kunt bewegen in de richting die goed is voor jou en daardoor voor je omgeving.

Jij bent deskundig
In het begeleiden van jouw proces zijn Verwondering, Enthousiasme, Onbevooroordeeld Luisteren mijn gereedschappen. Ik geloof dat de ander deskundig is over zichzelf, beschikt over eigen krachten, talenten, wensen en oplossingen.

Scholing
Ik ben onder andere geschoold via de post HBO Wandelcoach opleiding van Het Coach Bureau te Utrecht. Door ‘Beide Benen op de Grond’, Marjan Tabak en Susan van Kempen, bewegingstherapeut. Ook heb ik diverse opleidingen gevolgd om zijns oriëntatie te voelen, bevorderen en te herkennen en zal ik me blijvend scholen om jou te kunnen helpen.